AnaSayfa / Genel / Kahve falında nohutlu çorba içmek

Kahve falında nohutlu çorba içmek

Kahve falında nohutlu çorba içmek parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında nohutlu çorba içmek gördüyseniz:

  • Kıskançlık tabanlı bir anlaşmazlığı ortadan kaldırabilmek için yaratıcı olmanız gerekebilir.

Kahve falında nohutlu çorba içmek işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine işarettir.

Kahve falında nohut çorbası yemek hayata daha sıkı tutunacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ezogelin çorba içmek başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, işiyle nam salacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün elinden çorba içmek sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında düğün çorbası içmek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında tencereden çorba içmek bolluk içine olacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pirinçli çorba içmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında biriyle çorba içmek fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir