AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı çorba içmek

Kahve falında tatlı çorba içmek

Kahve falında tatlı çorba içmek böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, tüm sorunlarının biteceğine, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tatlı çorba içmek gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmenize yardım edecek şeylerle zaman geçirebilirsiniz.

Kahve falında tatlı çorba içmek ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, rakiplerin başarı kazanacağına işarettir.

Kahve falında düğün çorbası içmek çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı çorba içmek düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine işarettir.

Kahve falında işkembe çorbası içmek müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında nohutlu çorba içmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, fal sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında paça çorbası içmek hayallerde değişiklikler olacağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında mercimek çorba içmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına delalettir.

Kahve falında kelle çorbası içmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir