AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk suyu çorbası içmek

Kahve falında tavuk suyu çorbası içmek

Kahve falında tavuk suyu çorbası içmek rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, zor ve kötü günlerin geleceğine, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına işaret eder.

Kahve falında tavuk suyu çorbası içmek gördüyseniz:

  • Eviniz veya işinizle ilgili konularda duygusal kısıtlamalar nedeniyle bazı kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında tavuk suyu çorbası içmek özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına alamet eder.

Kahve falında tavuk suyu çorba içmek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, bir sıkıntıya girmeye tabir olunur.

Kahve falında tavuk suyu çorbası görmek pek çok kişiyi idare edeceğine, saygınlığına da saygınlık katacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavuk suyu içmek neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine yorulur.

Kahve falında tavuk çorbası görmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına delalettir.

Kahve falında tavuk çorbası yapmak mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına yorulur.

Kahve falında paça çorbası içmek takdir toplayacağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine alamet eder.

Kahve falında acı çorba içmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir