AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara çiğnemek

Kahve falında sigara çiğnemek

Kahve falında sigara çiğnemek bolluğa ve berekete kavuşacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında sigara çiğnemek gördüyseniz:

  • Problem yaratabilecek hamleler yapmadan önce etrafınızda neler olup bittiğini anlamaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında sigara çiğnemek o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çamaşır çiğnemek hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cam kırığı çiğnemek kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine delalet eder.

Kahve falında damla sakızı çiğnemek gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, sorunlarının da son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında taş çiğnemek kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında hap çiğnemek sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, darlık içine düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kum çiğnemek rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ot çiğnemek ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, sevdiği kişilere kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir