AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan boğazlamak

Kahve falında yılan boğazlamak

Kahve falında yılan boğazlamak elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine işarettir.

Kahve falında yılan boğazlamak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzda gözle görülür bir iyileşme sağlayabilirsiniz.

Kahve falında yılan boğazlamak o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanı boğazlamak hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babayı boğazlamak uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Kahve falında kadın boğazlamak şöhret elde edeceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına delalettir.

Kahve falında koyun boğazlamak maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında kedi boğazlamak işlerini çok iyi yerlere getireceğine, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına işaret eder.

Kahve falında kuzu boğazlamak kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine delalettir.

Kahve falında düşmanı boğazlamak hayal gibi bir hayat yaşayacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir