AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayı boğazlamak

Kahve falında babayı boğazlamak

Kahve falında babayı boğazlamak çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına alamet eder.

Kahve falında babayı boğazlamak gördüyseniz:

  • Planlarınızı ne zaman gerçekleştirebileceğinize konsantre olmak yerine, farklı tecrübeler edinebileceğiniz yerlere gitmeniz veya aktivitelerle uğraşmanız vizyonunuzu genişletebilir.

Kahve falında babasını boğazlamak düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına alamet eder.

Kahve falında babayı boğazlamak söz, yetki ve imza sahibi olacağına, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına delalettir.

Kahve falında düşmanı boğazlamak kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu boğazlamak güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine delalet eder.

Kahve falında karısını boğazlamak türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine yorulur.

Kahve falında öküz boğazlamak o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında birini boğazladığını görmek yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, uygulayacağına işarettir.

Kahve falında at boğazlamak günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir