AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzu boğazlamak

Kahve falında kuzu boğazlamak

Kahve falında kuzu boğazlamak arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuzu boğazlamak gördüyseniz:

  • Üzerinde durmak istediğiniz konuların altını çizmeniz veya düşüncelerinizi paylaşmanız durumunda işlerin istediğiniz gibi gideceğini göreceksiniz.

Kahve falında kuzu boğazlamak hırpalanacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında bebek boğazlamak iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hindi boğazlamak yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına alamet eder.

Kahve falında anneyi boğazlamak eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, hasta ve zor geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpek boğazlamak can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında annesini boğazlamak maddi ve manevi olarak sevineceğine, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koyun boğazlamak elindekileri kaybedeceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına inanılır.

Kahve falında dana boğazlamak lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, malının artmasına, bereketlenmesine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir