AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın boğazlamak

Kahve falında kadın boğazlamak

Kahve falında kadın boğazlamak içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, bereketli işler yapacağına, amaçlarına nail olacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın boğazlamak gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası size zarar verebilir.

Kahve falında bir kadını boğazlamak elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın boğazlamak yaşamının belli bir düzene oturacağına, hem işinde başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında anneyi boğazlamak eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine işaret eder.

Kahve falında sığır boğazlamak sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, çözüm yolları bulamayacağına işarettir.

Kahve falında köpek boğazlamak hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılan boğazlamak esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, maddi zararını karşılayacağına işaret eder.

Kahve falında insanı boğazlamak arkasından iyi konuşulacağına, isteklerinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında dana boğazlamak aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir