AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmanı boğazlamak

Kahve falında düşmanı boğazlamak

Kahve falında düşmanı boğazlamak sağlığın bozulacağına, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine yorulur.

Kahve falında düşmanı boğazlamak gördüyseniz:

  • Uzaklardan gelen bir haber parasal konulardaki sıkıntılarınızı hafifletebilir.

Kahve falında düşmanı boğazlamak bol bol moral depolanacağına, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine yorulur.

Kahve falında karısını boğazlamak hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına inanılır.

Kahve falında kendini boğazlamak ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında bir kadını boğazlamak işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine işarettir.

Kahve falında kardeşini boğazlamak aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında şeytanı boğazlamak çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına işarettir.

Kahve falında boğa boğazlamak buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına işarettir.

Kahve falında insan boğazlamak umutlarının kırılacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir