AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı boğazlamak

Kahve falında yılanı boğazlamak

Kahve falında yılanı boğazlamak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, o işi canlandıracağına, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına alamet eder.

Kahve falında yılanı boğazlamak gördüyseniz:

  • Yeni aşklara yelken açmak için kıpır kıpırsınız.

Kahve falında yılan boğazlamak çok istediği bir şeye sahip olacağına, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına delalet eder.

Kahve falında yılanı boğazlamak tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında tavuk boğazlamak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında köpek boğazlamak hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına işaret eder.

Kahve falında kedi boğazlamak zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, elindeki imkanların artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini boğazlamak art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu boğazlamak yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında inek boğazlamak yeni alanlara yöneleceğine, işinde yükseleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir