AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyun boğazlamak

Kahve falında koyun boğazlamak

Kahve falında koyun boğazlamak hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, borca batacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında koyun boğazlamak gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız ya da partneriniz sorunun nedeni olabilir.

Kahve falında koyun boğazlamak işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında hayvan boğazlamak fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında öküz boğazlamak zarar getirecek bir yoldan dönmeye, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşını boğazlamak maddi kayba uğrayacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına delalet eder.

Kahve falında inek boğazlamak sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini boğazlamak kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında hindi boğazlamak girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında sığır boğazlamak verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir