Kahve falında tavanda akrep görmek

Kahve falında tavanda akrep görmek rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına delalet eder.

Kahve falında tavanda akrep gördüyseniz:

  • Bazı ortam veya konulara katılımlarda son dakika değişiklikleri söz konusu olabilir.

Kahve falında tavanda akrep görmek kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında tahta tavan görmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına işarettir.

Kahve falında cam tavan görmek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine işarettir.

Kahve falında tavanda yatmak yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oda tavanı görmek rahat edeceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evinin tavanının yıkıldığını görmek kazancının da hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavanda leke görmek çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, başkasının hakkına göz dikileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavanda kapı görmek fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir