AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavanda solucan görmek

Kahve falında tavanda solucan görmek

Kahve falında tavanda solucan görmek çok büyük atılımlar yapılacağına, isteklerinin yerine geleceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavanda solucan gördüyseniz:

  • En dikkat edilmesi gereken şey ebeveynlerinizle gerilimli durumlarda olmanız ihtimalidir.

Kahve falında tavanda solucan görmek başarılarının ve zaferlerinin artacağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında tavanı yüksek ev görmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına tabir olunur.

Kahve falında tavanda tuz görmek maddi zarar edeceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başı tavana değmek üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavan arasında olmak işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavandan su akmasını görmek işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına delalet eder.

Kahve falında tavandan su sızdığını görmek falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavanarası görmek daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir