AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşillik ve papatya görmek

Kahve falında yeşillik ve papatya görmek

Kahve falında yeşillik ve papatya görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, kalbinin küt küt edeceğine, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında yeşillik ve papatya gördüyseniz:

  • Dedim ya, daha çok parasal olaylar öne çıkıyor.

Kahve falında yeşillik ve papatya görmek yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil papatya görmek doğru iş ortaklığı yapacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliye papatya vermek zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında papatya tacı takmak hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir demet papatya görmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, yol kat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kurutulmuş papatya görmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına işaret eder.

Kahve falında gül papatya görmek ferah bir döneme girileceğine, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında papatya tacı görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir