AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil papatya görmek

Kahve falında yeşil papatya görmek

Kahve falında yeşil papatya görmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, işlerinin ters gideceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına yorulur.

Kahve falında yeşil papatya gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilirsiniz veya mevcut ilişkinizde yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Kahve falında yeşillik ve papatya görmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil papatya görmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, sohbetinin bozulacağına delalettir.

Kahve falında bir buket papatya görmek yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında papatya yemek hayırlı bazı adımlar atacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir demet papatya görmek ayrılığın sandığından da uzun olacağına, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında demet papatya görmek hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine işarettir.

Kahve falında beyaz papatya görmek eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına yorulur.

Kahve falında mezarda papatya görmek onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir