AnaSayfa / Genel / Kahve falında papatya tacı görmek

Kahve falında papatya tacı görmek

Kahve falında papatya tacı görmek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında papatya tacı gördüyseniz:

  • Bazı yöntemlerinizi veya yapılacak işleri elinize geçen bilgiler üzerine yenilemek isteyebilirsiniz.

Kahve falında papatya tacı görmek yaptığı işlerin günbegün artacağına, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına yorulmaktadır.

Kahve falında papatya taç görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında papatya tacı takmak haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vazoda papatya görmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında papatya tarlası görmek daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine tabir olunur.

Kahve falında saça papatya takmak ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, mutsuz ve hasta olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında papatya aldığını görmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, sorunların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında kurumuş papatya görmek aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir