AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül papatya görmek

Kahve falında gül papatya görmek

Kahve falında gül papatya görmek kız çocuğunun olacağına, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gül papatya gördüyseniz:

  • Mesela işvereniniz, yöneticiniz, babanız ya da kadınsanız eşini, öğrenciyseniz öğretmeninizle tartışabilirsiniz.

Kahve falında gül papatya görmek ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında bahçede papatya görmek yol kat edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında sarı papatya toplamak hak yiyeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında birinin papatya verdiğini görmek kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil papatya görmek ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçta papatya görmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına alamet eder.

Kahve falında sarı renkli papatya görmek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında bir buket papatya almak şanssızlık yaşanacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir