AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurutulmuş papatya görmek

Kahve falında kurutulmuş papatya görmek

Kahve falında kurutulmuş papatya görmek yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, eline büyük paralar geçeceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, düşmanından kurtulmaya, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine inanılır.

Kahve falında kurutulmuş papatya gördüyseniz:

  • İmajınızı korumanız gerekiyor.

Kahve falında kurutulmuş papatya görmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında bir buket papatya almak yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dağda papatya görmek dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta papatya görmek ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına inanılır.

Kahve falında sarı papatya almak dinde tartışmaya, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı papatya toplamak rahatının ve ağız tadının kaçacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buket papatya görmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı papatya görmek hayırlı gelişmeler yaşanacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir