AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliye papatya vermek

Kahve falında sevgiliye papatya vermek

Kahve falında sevgiliye papatya vermek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, eline haram para geçeceğine, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye papatya vermek gördüyseniz:

  • Değerli bir amaç için yardımdan çekinmemeniz sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilir.

Kahve falında sevgiliye papatya vermek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, hastalıkların şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliden papatya almak sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında papatya yemek mutlu ve güzel günlerin geleceğine, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında bahçede papatya görmek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz papatya toplamak şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine delalettir.

Kahve falında saçta papatya görmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında dağda papatya görmek diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkekten papatya almak yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir