AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşillik ve çimen görmek

Kahve falında yeşillik ve çimen görmek

Kahve falında yeşillik ve çimen görmek neşeli ve huzurlu bir geleceğe, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşillik ve çimen gördüyseniz:

  • Bazı konular bir türlü istediğiniz şekilde ilerlemiyorsa veya yavaş gelişiyorsa, üzülmeyin.

Kahve falında yeşil çimen yolmak zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yeşil çimenler içinde görmek büyük fırsatlarla karşılaşacağına, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına işarettir.

Kahve falında yeşil çimene basmak yapayalnız ve kötü hissedeceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına inanılır.

Kahve falında yeşillik çimenlik görmek başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil çimen üzerinde yürümek çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil çimende yatmak etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil çimene yatmak büyük kazançlar sağlayacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında yeşillik ve çimen görmek aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir