AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşillik çimenlik görmek

Kahve falında yeşillik çimenlik görmek

Kahve falında yeşillik çimenlik görmek aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, çözümlere kavuşacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşillik çimenlik gördüyseniz:

  • Daha çok maddi değerler taşıyan konuları ön plana alacaksınız.Maddi konularla ilgili herhangi bir girişimde bulunmak istiyorsanız hemen harakete geçmenizde fayda var.

Kahve falında yeşillik ve çimen görmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil çimen toplamak bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil çimene yatmak onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşillik çimenlik görmek hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil çimende yatmak yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil çimen koparmak uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çimen yeşillik görmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil çimen yemek kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir