AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil çimen üzerinde yürümek

Kahve falında yeşil çimen üzerinde yürümek

Kahve falında yeşil çimen üzerinde yürümek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil çimen üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Sizi arayan birisi ile kontak kuramazsanız sonradan oldukça üzülebilirsiniz.

Kahve falında yeşil çimen üzerinde yürümek bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden fal sahibinin hasta olacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil çimende yürümek geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında çimende yürüdüğünü görmek iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çimenli yolda yürümek hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında çimen üstünde yürümek sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çimenlerin üstünde yürümek haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında islam çimende yürümek hafifleyeceğine, başarılı olacağına, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ıslak çimende yürümek fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir