AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil çimene yatmak

Kahve falında yeşil çimene yatmak

Kahve falında yeşil çimene yatmak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil çimene yatmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri gereğinden fazla ciddiye almanız, olayların akışını veya bazı bilgileri tamamen yanlış yönde algılamanız ya da yanlış yolda ilerlemeniz anlamına gelebilir.

Kahve falında yeşil çimende yatmak kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil çimene yatmak işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında çimenlerin üstüne yatmak sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına delalet eder.

Kahve falında çimenlere yatmak duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına alamet eder.

Kahve falında çimenlerde yatmak büyük sorunlarla karşılaşacağına, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çimenlikte yatmak yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında çimende yatmak stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında çimene yatmak kazancında bereketin artacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir