AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil çimende yatmak

Kahve falında yeşil çimende yatmak

Kahve falında yeşil çimende yatmak o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil çimende yatmak gördüyseniz:

  • Bazı kimseler sizi ileriye sürerek karışıklık yaratmayı düşünebilirler.

Kahve falında yeşil çimende yatmak çok büyük zararlara uğrayacağına, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil çimene yatmak büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, isabetli adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında çimene yatmak çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çimenlikte yatmak çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında çimende yatmak işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında çimenlerin üstüne yatmak içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çimenlerde yatmak günahtan temizlenmeye, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çimenlere yatmak zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir