AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil çimene basmak

Kahve falında yeşil çimene basmak

Kahve falında yeşil çimene basmak sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, hep dinç ve genç kalacağına, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil çimene basmak gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı hesaplamak için zamandan faydalanın.

Kahve falında yeşil çimene basmak maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına işarettir.

Kahve falında çimenlere basmak hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil çayır çimen görmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına yorulur.

Kahve falında yeşil çimen görmek sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına işarettir.

Kahve falında yeşil çimen yemek kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil çimen koparmak yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil çimende yatmak ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine işaret eder.

Kahve falında yeşillik çimenlik görmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir