AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil çimen yolmak

Kahve falında yeşil çimen yolmak

Kahve falında yeşil çimen yolmak projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye işaret eder.

Kahve falında yeşil çimen yolmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler belli alanlarda bağlantıyı tümüyle kestiyse, olayları restore etmek için çabalamak faydasız olabilir.

Kahve falında yeşil çimen yolmak kötü hastalıkların iyileşeceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çimenli yolda yürümek attığı her adımı düşüneceğine, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil çimene yatmak fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine yorulur.

Kahve falında yeşil çayır çimen görmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşillik çimenlik görmek zor durumların biteceğine, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil çimene basmak hüsrana uğratacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil çimen koparmak hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine inanılır.

Kahve falında yeşil çimen görmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir