AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil çimenler içinde görmek

Kahve falında yeşil çimenler içinde görmek

Kahve falında yeşil çimenler içinde görmek kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına yorulur.

Kahve falında yeşil çimenler içinde gördüyseniz:

  • Oldukça önemli bilgiler alacaksınız.

Kahve falında yeşil çimenler içinde görmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına rivayet eder.

Kahve falında evin içinde çimen görmek yeni bir ilişkiye başlanacağına, güzel ve doğru işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil çimene basmak muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine işarettir.

Kahve falında yeşil çimen biçmek karlı çıkacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine inanılır.

Kahve falında yeşillik çimenlik görmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, büyük bir özgüven kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil çimen üzerinde yürümek insanlar tarafından tanınan biri olacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında yeşillik ve çimen görmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil çimen yemek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir