AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurumuş akarsu görmek

Kahve falında kurumuş akarsu görmek

Kahve falında kurumuş akarsu görmek hedeflerin gerçekleşeceğine, hasta ise iyileşeceğine, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, istek ve arzularının gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kurumuş akarsu gördüyseniz:

  • Normal davranışlarının tamamen dışında davranan kişiler sizi şaşırtabilir.

Kahve falında kurumuş akarsu görmek huzur içinde yaşayacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına işarettir.

Kahve falında akarsular görmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına tabir olunur.

Kahve falında akarsudan düşmek uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akarsuda yüzdüğünü görmek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine işarettir.

Kahve falında akarsu görmek neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, rakipsiz hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akarsuyun içinde olmak kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında akarsuda balık tutmak ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında akarsuda balık avlamak kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, eğlence ve renk geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir