AnaSayfa / Genel / Kahve falında akarsudan geçmek

Kahve falında akarsudan geçmek

Kahve falında akarsudan geçmek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında akarsudan geçmek gördüyseniz:

  • Yeterince kendinizi işinize vermemeniz nedeniyle patronunuz ya da amirinizle sürtüşmeye girebilirsiniz.İşinize yeterince konsantre olamamanızın nedeni, ondan hoşlanmamanızsa kendinize yeni bir iş arayın.

Kahve falında akarsudan geçmek üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akarsu üzerinden geçmek zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, hayırlı gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında akarsudan karşıya geçmek kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında akarsuyun içinden geçmek alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında akarsu içinde balık görmek bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında evin içinde akarsu görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında akarsuyu görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akarsuyun içinde görmek işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir