AnaSayfa / Genel / Kahve falında akarsudan abdest almak

Kahve falında akarsudan abdest almak

Kahve falında akarsudan abdest almak makamının yükseleceğine, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, iş hayatında çok zarar edileceğine, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akarsudan abdest almak gördüyseniz:

  • Bazı olayları sizinle aynı yönlü görmeyen kişiler olabilir.

Kahve falında akarsudan abdest almak çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, işini layığı ile yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında akarsuda abdest almak hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, farklı şeyler deneyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akarsuda yüzünü yıkamak uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, sorunların üzüntülere neden olacağına inanılır.

Kahve falında kurumuş akarsu görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, kötü noktalara geleceğine yorulur.

Kahve falında akarsu yeşillik görmek önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına tabir olunur.

Kahve falında akarsuyun üstünden atlamak sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük akarsu görmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine delalettir.

Kahve falında evin içinde akarsu görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir