AnaSayfa / Genel / Kahve falında çimen yeşillik görmek

Kahve falında çimen yeşillik görmek

Kahve falında çimen yeşillik görmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına rivayet eder.

Kahve falında çimen yeşillik gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü ilgilendiren değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında yeşil çimen koparmak tatsız durumların yaşanacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşillik çimen görmek kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil çimen yolmak hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil çimen görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil çimene yatmak bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında yeşillik çimenlik görmek mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına işarettir.

Kahve falında yeşil çimene basmak çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil çimen toplamak hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir