AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil çimen koparmak

Kahve falında yeşil çimen koparmak

Kahve falında yeşil çimen koparmak kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil çimen koparmak gördüyseniz:

  • Kendinize olan güvenininiz ona veya tüm karşıt cinse karşı olan davranışlarınıza olan inancınızdan gelmelidir.

Kahve falında yeşil çimene basmak kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine yorulur.

Kahve falında yeşil çimene yatmak tövbelerin amacına ulaşacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına delalettir.

Kahve falında yeşil çimen yolmak moralinin genel olarak yerinde olacağına, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil çayır çimen görmek zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına inanılır.

Kahve falında yeşil çimen üzerinde yürümek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil çimen biçmek rahatın kaçacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil çimene oturmak işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında yeşil çimen toplamak kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir