AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil çimen toplamak

Kahve falında yeşil çimen toplamak

Kahve falında yeşil çimen toplamak sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, eskileri yâd edeceğine, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil çimen toplamak gördüyseniz:

  • Bazı şeyler için daha bir süre beklemeniz gerekebilir.

Kahve falında yeşil çimen toplamak aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil çimene oturmak yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil çimen biçmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, mali gücünü yitireceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil çimen görmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil çimen üzerinde yürümek sorununu kolayca çözeceğine, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil çimene yatmak gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil çimenler içinde görmek makam sahibi olacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil çimen yolmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir