AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil çimen yemek

Kahve falında yeşil çimen yemek

Kahve falında yeşil çimen yemek sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, helal olmayana göz dikmeyeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil çimen yemek gördüyseniz:

  • İnsanlara ne istediğinizi veya size neyin uyup uymadığını anlatmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında yeşil çimen yemek aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşillik çimen görmek işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil çayır çimen görmek sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında çimen yeşillik görmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil çimenler içinde görmek kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine inanılır.

Kahve falında yeşil çimen biçmek ilerleyeceğine ve kalkınacağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine yorulur.

Kahve falında yeşil çimen görmek Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine işarettir.

Kahve falında yeşillik çimenlik görmek keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir