AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil çim saha görmek

Kahve falında yeşil çim saha görmek

Kahve falında yeşil çim saha görmek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında yeşil çim saha gördüyseniz:

  • Neyse ki, her şeyin bir ilki var.

Kahve falında yeşil çim saha görmek sorunlarının da çözüleceğine, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çim saha görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına alamet eder.

Kahve falında yeşil saha görmek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil sahada maç yapmak o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil halı saha görmek ofisteki ağız tadının kaçacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil futbol sahası görmek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında halı saha maçı yapmak üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında basketbol sahası görmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir