AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil çimlerde koşmak

Kahve falında yeşil çimlerde koşmak

Kahve falında yeşil çimlerde koşmak variyet sahibi olacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil çimlerde koşmak gördüyseniz:

  • Hayallerin gerçekle karşılaşması sorun yaratabilir.

Kahve falında yeşil çimlerde koşmak işlerinde büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil çimlerde yatmak bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, ufkunun açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil çimlere basmak sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil çim alan görmek dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil çim saha görmek işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşillik çim görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, rakiplerin teker teker alt edileceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil çim görmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında yeşil çimlerde oturmak sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir