AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil çim görmek

Kahve falında yeşil çim görmek

Kahve falında yeşil çim görmek sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, haneye bereket geleceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil çim gördüyseniz:

  • Arkadaşlar, aile veya meslektaşlarınızla verimli zamanlar geçirebilirsiniz.

Kahve falında yeşil çimlerde oturmak üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil çimlere basmak kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, güç alacağına yorulur.

Kahve falında yeşil çim alan görmek güzel gelişmeler yaşanacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşillik çim görmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, geçmişin kötü izlerinin silineceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil çim saha görmek uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil çimlerde yatmak haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına delalettir.

Kahve falında yeşil çimlerde koşmak çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil çimlerde yürümek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir