AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil çim alan görmek

Kahve falında yeşil çim alan görmek

Kahve falında yeşil çim alan görmek korkularından kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, yeni bir makama sahip olunacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına yorulur.

Kahve falında yeşil çim alan gördüyseniz:

  • Olayları farklı kişileren soruşturup, ona göre karar vermelisiniz.

Kahve falında yeşil çim alan görmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında çim alan görmek sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına yorulur.

Kahve falında yeşil çimlere basmak onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, tatsız haberlerin alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil çim görmek yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine inanılır.

Kahve falında yeşil çim saha görmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, zorlukların bir anda biteceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil çimlerde oturmak mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil çimlerde koşmak yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil çimlerde yürümek hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir