AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil çimlere basmak

Kahve falında yeşil çimlere basmak

Kahve falında yeşil çimlere basmak büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil çimlere basmak gördüyseniz:

  • Ne istediğiniz göstermek için kelimelerden değil, hareketlerden faydalanmalısınız.

Kahve falında yeşil çimlere basmak evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında çime basmak güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşillik çim görmek hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil çimlerde oturmak çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil çim alan görmek bunları en doğru şekilde kullanacağına, güzel günlere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yeşil çim saha görmek yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil çimlerde yatmak büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil çim görmek çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir