AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşillik biçmek

Kahve falında yeşillik biçmek

Kahve falında yeşillik biçmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine, işe başlanacağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, kazanç ve kar getireceğine, çalışmalarının artacağına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında yeşillik biçmek gördüyseniz:

  • Sadece dinleyici konumunda olmanız yeterli olabilir.

Kahve falında yeşil yonca biçmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, sağlığından ve ağız tadından olacağına işarettir.

Kahve falında yeşil mercimek biçmek günaha gireceğine, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil çimen biçmek maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil çayır biçmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında yeşil buğday biçmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil arpa biçmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşillik biçmek hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, gam ve keder çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil ekini biçmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir