AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil arpa biçmek

Kahve falında yeşil arpa biçmek

Kahve falında yeşil arpa biçmek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil arpa biçmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı fazla ciddiye almamalısınız.

Kahve falında yeşil arpa biçmek septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına yorulur.

Kahve falında arpa biçmek maddi gücünün artacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil arpa görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında çuvalla arpa görmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında arpa şehriye çorbası görmek alacaklıların kapısını aşındıracağına, rahatının kaçacağına alamet eder.

Kahve falında tarlaya arpa ekmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında biçilmiş arpa görmek bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında çok arpa görmek geleceği için faydalı adımlar atacağına, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir