AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ekini biçmek

Kahve falında yeşil ekini biçmek

Kahve falında yeşil ekini biçmek kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, başının belaya girmeyeceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil ekini biçmek gördüyseniz:

  • İletişim kuramamak, bazı aletlerinizin bozulması, insanlarla sert konuşmalar yapmak veya dalgınlık nedeniyle bazı eşyalarınızın kaybolması gibi küçük olaylar olabilir.

Kahve falında yeşil ekini biçmek kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil ekin biçmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında biçerle ekin biçmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tırpanla ekin biçmek maddi imkânlarının azalacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekin biçmek ekmek görmek patron koltuğuna geçeceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuru ekin biçmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, farklı sosyal ortamlara gireceğine inanılır.

Kahve falında tarlada ekin biçmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına işarettir.

Kahve falında yeşil buğday biçmek çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir