AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil yonca biçmek

Kahve falında yeşil yonca biçmek

Kahve falında yeşil yonca biçmek bunun da kendisini çok etkileyeceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, tüm sıkıntıların giderileceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir akrabadan hata görüleceğine inanılır.

Kahve falında yeşil yonca biçmek gördüyseniz:

  • Flu veya destekçi olmayan atmosfer yanlış adımları körükleyebilir.

Kahve falında yeşil yonca biçmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil yonca görmek mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına alamet eder.

Kahve falında yonca çiçeği görmek kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında altından yonca görmek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında altın yonca kolye görmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yonca kesmek amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine işarettir.

Kahve falında altın yonca görmek kem gözlerden ve nazardan korunacağına, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yonca toplamak verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir