AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil buğday biçmek

Kahve falında yeşil buğday biçmek

Kahve falında yeşil buğday biçmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil buğday biçmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, sosyal yaşamınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda gizli yürütülen çalışmalar yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında yeşil buğday biçmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına yorulur.

Kahve falında buğday tarlası biçmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında orakla buğday biçmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, kısa süre içinde işten çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarlada buğday biçmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil yonca biçmek herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine inanılır.

Kahve falında yeşil mercimek biçmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşillik biçmek atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında yeşil ekini biçmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir