AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil çimen biçmek

Kahve falında yeşil çimen biçmek

Kahve falında yeşil çimen biçmek sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, onu doyasıya yaşayacağına, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, dualarının kabul olacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil çimen biçmek gördüyseniz:

  • İstikrarsız hareketleri olan kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında yeşil çimen biçmek mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşillik biçmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil arpa biçmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil çayır biçmek helal rızık yiyeceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil otları biçmek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil ekini biçmek verilen kararların geri çekileceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil soğan biçmek onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Kahve falında yeşil yonca biçmek eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir