AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil mercimek biçmek

Kahve falında yeşil mercimek biçmek

Kahve falında yeşil mercimek biçmek özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, sorunlu bir durumla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil mercimek biçmek gördüyseniz:

  • Meydana gelecek tartışmalı ortamları sakinleştirmeniz neredeyse imkansız olabilir.

Kahve falında yeşil mercimek biçmek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında mercimek biçmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil arpa biçmek alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil çimen biçmek kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil soğan biçmek mutluluk dolu haberler alınacağına, imkânların çok daha iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil otları biçmek düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşillik biçmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine işarettir.

Kahve falında yeşil çayır biçmek karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir