AnaSayfa / Genel / Kahve falında akarsuda el yıkamak

Kahve falında akarsuda el yıkamak

Kahve falında akarsuda el yıkamak yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, kazancının azalacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, onların başarıları ile övüneceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında akarsuda el yıkamak gördüyseniz:

  • Elinizden gelenin en iyisini ortaya koymalısınız.

Kahve falında akarsuda el yıkamak üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına inanılır.

Kahve falında akarsuda çamaşır yıkamak tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına delalettir.

Kahve falında akarsuda bulaşık yıkamak etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına alamet eder.

Kahve falında akarsuda yüzünü yıkamak bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında akarsuda halı yıkamak yeni bir çevre edinileceğine, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına işaret eder.

Kahve falında akarsuda elle balık tutmak açların doyacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akarsu şelale görmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine delalet eder.

Kahve falında kurumuş akarsu görmek sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir