AnaSayfa / Genel / Kahve falında akarsuda elle balık tutmak

Kahve falında akarsuda elle balık tutmak

Kahve falında akarsuda elle balık tutmak yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına, memur ise terfi edeceğine, mesleğinde uzmanlık yapacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında akarsuda elle balık tutmak gördüyseniz:

  • Olayları bizzat ele almanız veya işlerin içerisinde yer almanız durumunda fırsatlar söz konusu olabilir.

Kahve falında akarsuda elle balık tutmak ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında akarsudan balık tutmak zor bir döneme gireceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akarsuda balık tutmak alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına rivayet eder.

Kahve falında akarsuda balıklar görmek sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına inanılır.

Kahve falında akarsu içinde balık görmek dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında akarsuda balık avlamak yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, çok büyük hayır duası alınacağına tabir olunur.

Kahve falında akarsuyun içinde balık görmek onların kıymetini bileceğine, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akarsuda balık görmek rakiplerine yenileceğine, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir