AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz bir akarsu görmek

Kahve falında temiz bir akarsu görmek

Kahve falında temiz bir akarsu görmek elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, eşler arasında bir soğukluk olacağına, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine işarettir.

Kahve falında temiz bir akarsu gördüyseniz:

  • Belli belirsiz tartışma yaratabilecek ortam veya kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında temiz bir akarsu görmek kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, modern insanlarla tanışılacağına yorulur.

Kahve falında göl akarsu görmek akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine alamet eder.

Kahve falında akarsuda balıklar görmek sorunlarının günden güne artacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına işarettir.

Kahve falında akarsu içinde yürümek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında akarsu üzerinden geçmek sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına rivayet eder.

Kahve falında akarsuda balık avlamak güzel bir geleceğin yaklaşmasına, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında barış akarsuyu görmek mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında derin akarsuda yüzmek aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir