AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil yılan ısırmasını görmek

Kahve falında yeşil yılan ısırmasını görmek

Kahve falında yeşil yılan ısırmasını görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, doğru bir karar verileceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil yılan ısırmasını gördüyseniz:

  • Romantizm önemli bir ilişkinizi güçlendirebilir.

Kahve falında yeşil yılan ısırması görmek yardımda bulunacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine yorulur.

Kahve falında yeşil yılan ısırmasını görmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına işarettir.

Kahve falında yeşil yılan tarafından ısırılmak insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, aksiliklerin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında siyah yılan ısırmasını görmek örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanı ısırırken görmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında siyah yılan tarafından ısırılmak kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı yılan tarafından ısırılmak kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine işarettir.

Kahve falında ısıran yılanı öldürmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir